Ons Verhaal.

Sjalom,

Welkom op de webshop van de Wijntros, dé Nederlandse (en Vlaamse) webshop voor de beste wijn uit Israël. Bestel hier makkelijk en snel uw rode of witte wijn en andere alcoholische dranken voor een verjaardag, feestje of als cadeau. Daarmee steunt u tevens het land en volk Israël – een uitgangspunt van De Wijntros.

De bezorging reikt tot in heel Nederland en België. Het kan ook zomaar zo zijn dat u een van onze wijnen of speciaalbieren op de kaart van een toprestaurant of terras tegenkomt.

Internationale allure

Onze Israëlische wijnen zijn dan ook zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit. Wij verkopen zowel koosjere als niet-koosjere wijn, maar bovenal geeft de overheerlijke smaak van de rijpe wijn de doorslag. Proef het Beloofde Land!

Onze wijnen komen uit verschillende streken in Israël. De meest bekende is de noordelijke streek Galilea. Dit wijngebied staat hoog aangeschreven en wist de afgelopen jaren verschillende internationale prijzen in de wacht te slepen. Verder komen de wijnen uit streken als Judea en Samaria, ook wel bekend als de Shomron. Israël is een opkomend wijnland dat zich steeds verder ontwikkelt en in wereldwijd gerenommeerde wijnkringen hoge ogen gooit.

Israëlisch speciaalbier

Ook richt de Wijntros zich op veelbelovende, verfrissende speciaalbieren uit Israël. Het land kent een breed scala aan kwalitatief hoogstaand bier. Dat kan ook niet anders met Tel Aviv als bruisend middelpunt en Jeruzalem als smeltpunt van alle denkbare culturen die de wereld rijk is.

De wijnen in onze webshop zijn zorgvuldig uitgekozen: het kaf is van het koren gescheiden. Alleen de beste wijnen en speciaalbier zijn voor u bewaard gebleven.

Sjalom & lehitraot!

Martin