Ons Verhaal.

Sjalom,

Welkom op de webshop van de Wijntros, dé webshop voor wijn uit Israël. Bestel hier makkelijk en snel uw flessen voor een verjaardag, feestje of als cadeau.

Onze Israëlische wijnen zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit, wij verkopen zowel Koosjere en niet Koosjere wijn, maar bovenal zijn de wijnen ook erg lekker. Proef het Beloofde Land!

Onze wijnen komen uit verschillende streken in Israël. De meeste bekende streek is Galilea. Dit wijngebied staat hoog aangeschreven en wist de afgelopen jaren verschilllende internationale prijzen in de wacht te slepen. Verdere komen de wijnen uit streken als Judea en Samaria, ook wel de Shomron. Israël is een opkomend wijnland dat zich steeds verder ontwikkelt.

Ook richt de Wijntros zich op veelbelovende, verfrissende speciaalbieren uit Israël. Het land kent een breed scala aan kwalitatief hoogstaand bier. Dat kan ook niet anders met Tel Aviv als bruisend middelpunt en Jeruzalem als smeltpunt van alle denkbare culturen die de wereld rijk is.

De wijnen in onze webshop zijn zorgvuldig uitgekozen: het kaf is van het koren gescheiden. Alleen de beste wijnen en speciaalbier zijn voor u bewaard gebleven.